Patatas aioli on pettämätön pikkuherkku jota sopii nauttia vaikkapa punaviinilasillisen kanssa.
Aineet
perunoita
oliiviöljyä
1 prk bulgarian jugurttia
2 tl sitruunan mehua
1 tl currya
2 valkosipulinkynttä
suolaa, pippuria
- Leikkaa perunat puolikkaiksi pituussuunnassa . Älä kuori.
- Keitä perunoita suolatussa vedessä kunnes ne ovat kypsiä.
- Jäähdytä perunanpuolikkaita n. 5 min ajan. Leikkaa jokainen puolikas vielä kolmeen osaan.
- Laita pannulle reilusti öljyä ja paista perunaveneiden kaikki kolme puolta kunnes ne ovat ruskeita ja rapean näköisiä.
- Sekoita dippiä varten bulgarian jugurttiin kaksi murskattua valkosipulinkynttä, suola, pippuri, sitruunan mehu sekä curry.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.