Ohjeen ja kuvan nappasin puutarha.net sivulta. Karamellisoidut lantut ovat niin hyviä ja tämä ohje loistava!
Karamellisoidut lantut
1 lanttu (n. 500 g kuorittuna)
4 salottisipulia tai 2 pientä keltasipulia
25 g voita
2 rkl sokeria
1-2 rkl rosmariinia
1 rkl omenaviinietikkaa
0,5-1 dl piparkakkua murennettuna
suolaa
mustapippuria
(sinihomejuustoa)
- Kuori lanttu ja kuutioi noin 2 x 2 cm kuutioksi. Lohko sipulit. Esikeitä lanttulohkot. Valuta hyvin.
- Paista lanttukuutioita miedolla lämmöllä voissa. Lisää sipulilohkot ja sokeri. Kypsennä sekoitellen, kunnes sokeri sulaa ja ruskistuu hieman.
- Lisää hienonnettu rosmariini ja etikka. Pienennä lämpöä, laita kansi päälle ja hauduta kuutiot kypsiksi.
- Mausta piparkakkumurusilla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle sinihomejuustomurusia
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.