Pasha on ihana pääsiäisjälkiruoka ja sitä voi syödä nyt 40 päivän ajan. Kaipasin kuitenkin tähän hienostuneeseen jälkiruokaan jotain extraa ja yritin miettiä mikä mauste kruunaisi pehmeän juuston maun. Niinpä keksin rommin ja pashasta tuli "Tsaarin" pasha :) Rommi tuo fantastisen sävyn tähän juustoherkkuun! Kokeilkaa!
Aineet
1 prk rahkaa
1 muna
1 dl vispikermaa
1 dl sokeria
50g voita
vaniljatanko
1/2 dl rusinoita
lusikallinen mantelirouhetta
4 rkl rommia
Ohje
- Marinoi rusinoita rommissa.
- Sulata voi kattilassa ja jäähdytä.
- Vatkaa puolet sokerista kermavaahdon kanssa ja toiset puolet kananmunan kanssa vaaleaksi vaahdoksi.
- Yhdistä rahkaan vaahdotettu kananmuna, voisula, halkaistun vaniljatangon siemenet, manteli, rusinat sekä rommi ja lopuksi kääntele varovasti kerma joukkoon.
- Kaada seos esimerkiksi sideharsolla vuorattuun siivilään.
- Anna pashan seistä ja valua jääkaapissa yön yli.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.