Pasha on ihana pääsiäisjälkiruoka ja sitä voi syödä nyt 40 päivän ajan. Kaipasin kuitenkin tähän hienostuneeseen jälkiruokaan jotain extraa ja yritin miettiä mikä mauste kruunaisi pehmeän juuston maun. Niinpä keksin rommin ja pashasta tuli "Tsaarin" pasha :) Rommi tuo fantastisen sävyn tähän juustoherkkuun! Kokeilkaa!

  

Aineet

1 prk rahkaa

1 muna

1 dl vispikermaa

1 dl sokeria

50g voita

vaniljatanko

1/2 dl rusinoita

lusikallinen mantelirouhetta

4 rkl rommia

Ohje

  1. Marinoi rusinoita rommissa.
  2. Sulata voi kattilassa ja jäähdytä. 
  3. Vatkaa puolet sokerista kermavaahdon kanssa ja toiset puolet kananmunan kanssa vaaleaksi vaahdoksi.
  4. Yhdistä rahkaan vaahdotettu kananmuna, voisula, halkaistun vaniljatangon siemenet, manteli, rusinat sekä rommi ja lopuksi kääntele varovasti kerma joukkoon.
  5. Kaada seos esimerkiksi sideharsolla vuorattuun siivilään.
  6. Anna pashan seistä ja valua jääkaapissa yön yli.