Maailman herkullisin tapas!
Aineet
2 munakoisoa
valkosipulia
majoneesia
tilliä
suolaa
Ohje (4 hklö)
- Leikkaa munakoisot pyöreiksi ohuiksi paloiksi.
- Paista munakoisopalat runsaassa öljyssä kummaltakin puolelta ruskeiksi. (Jos öljyä ei ole tarpeeksi paistaminen vie ikuisuuden ja munakoisosta haihtuu neste.)
- Sivele jokainen pala ensin majoneesilla. Sen jälkeen ripottele päälle hienoksi silputtu valkosipuli ja päällimäiseksi laita reilusti tuoretta tilliä.
- Tämän jälkeen nosta toinen munakoison pala, jossa on vain majoneesia, täytetyn munakoisopalan päälle. Ripottele pinnalle suolaa ja halutessasi purista pari tippaa sitruunasta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.