Tämä oli jotain todella taivaallista!

 

 

Aineet:

ohutta spagettia (on tavallista spagettia ohuempaa ja sitä saa stockalta)
1 sitruuna
oliiviöljyä
merisuolaa
2 murskattua valkosipulikynttä
kokonaisia katkarapuja
parmesania
korianteria
 
  1. Keitä spagetti suolatussa vedessä.
  2. Tee spagettikastike: sekoita oliiviöljy, puristettu sitruunamehu, murskatut valkosipulinkynnet ja jauhettu merisuola. Teen kastikkeen ilman sen kummempia mittasuhteita, joten kannattaa maistella ja lisätä suolaa, öljyä sekä sitruunamehua oman maun mukaan.
  3. Sekoita kastike spagettiin.
  4. Paista nopeasti kuumalla pannulla jäiset katkaravut. Kuumenna katkarapuja max. 4 min sillä liian pitkä paistaminen tekee katkaravun lihasta sitkeää.
  5. Laita lautaselle ensin spagetti ja asettele katkaravut sen ympärille. Ripota paljon parmesaaniraastetta sekä koristele runsaalla korianterisilpulla.