Aito ja paras mutakakku ohje; pehmeä, täyteläinen ja karamellinen!
150g voita
3 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
4 rkl kaakaojauhetta
2 kananmunaa
voita ja korppujauhoa voiteluun
- Pane uuni lämpiämään 200 asteeseen.
- Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki ja yhdistä voisulaan. Kääntele kuivat aineet seuokseen ja kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan.
- Paista kakkua uunin keskitasossa 20 minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä tahmeaksi.
- Tarjoa vaniljakastikkeen tai vadelmakastikkeen kanssa.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.